JAKOTILAISUUS – OHJEITA

MUISTILISTA JAKOAVUILLE – LUE ENNEN KUIN TULET!

HAKIJALLE

Luomupiiri ei ole kauppa! Toivomme, että tulisit aina hakemaan tilaustasi ajan kanssa. Joskus tuotteet eivät tule ajoillaan, on ruuhkaa tai sekaannuksia. Silloin tilauksen hakemisessa saattaa kestää. Tilauksen voi hakea tavallisesti aikaisintaan klo 14.00 (ajankohtaisin tieto kalenterista).

  • Saavu saliin ja pyydä kuittisi tiskiltä.
  • Kerää tilaus yhdessä jakoavun kanssa. Yliviivatkaa puuttuvat tuotteet ja merkitkää kuitista puuttuvat hinnat.
  • Tilaus saattaa olla jo kerätty valmiiksi.
    • Kylmiössä olevat tuotteet ja pakasteet ovat toki keräämättä, älä unohda niitä.
  • Tarkista, että sait kaikken oikein! Tarkista myös että kuittiin on merkitty hinnat ja puuttuvat tuotteet on yliviivattu!
  • Kun olet tarkistanut tilauksesi, vie kuitti luomupiirin toimistoon pöydän takana tilauksia kirjaavalle hallituslaiselle. Hän laskee tilauksesi loppusumman.
    • Voit myös lisätä samaan laskuun toimiston hyllyissä mahdolllisesti olevia tukusta tilattuja tuotteita.

Jos jakokäytännöissä on jotain mikä mietityttää, vastauksia löytyy mm. nettisivuilta UKK-osiosta, ja toiminta jaoissa kyllä selkiytyy, kunhan ruokaa on muutaman kerran noutanut. Kysyä voi myös jakoavuilta sekä jaossa ”kassalla” olevalta hallituslaiselta.

Luomutuotteiden tilaus on sitova. Jos et itse pääse hakemaan tilaustasi, pyydä jotakuta toista hakemaan se puolestasi. Muistuta häntä em. tärkeistä käytännöistä! Jaon sulkeutuessa (tavallisesti klo 17.00, katso kalenteri) jäljelle jääneistä tilauksista soitetaan perään. Muistutuksista perimme muistutusmaksun!

Tilaus maksetaan vasta jaon jälkeen. Eräpäivä on jakoa seuraava tiistai. Myös käteismaksu on mahdollinen, mutta mielummin toivomme suoritukset tilille.

Tuotteita koskevat reklamaatiot lähetetään suoraan tuottajille, ja viestistä tulisi lähettää kopio myös hallitukselle. Reklamointi on toivottavaa myös pienissä asioissa, jotta me ja tuottajat tietäisimme virheistä ja pystyisimme välttämään niitä tulevaisuudessa.