JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Turun yliopiston luomupiiri on yhdistys, jonka jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Luomupiiri on myös Turun yliopiston ylioppilaskunnan alayhdistys, joka tarkoittaa sitä, että enemmistö yhdistyksen jäsenistä pitää olla myös TYY:n jäseniä. Tästä johtuen saatamme ajoittain joutua rajoittamaan TYY:n ulkopuolisten jäsenten määrää. Jäsenmaksu lukukaudella 2017-2018 on 4 euroa TYY:n jäseniltä ja opiskelijoilta ja 8e muilta.

Tilausmaksut riippuvat tilaukseen koosta:

• 0,5e (1-20e )
  • 1e (20,01-80e)
  • 1,5e (80,01e ->).

Ennen jäseneksi liittymistä tulee sinun tutustua seuraaviin asioihin:

Tutustuttuasi edellisiin, voit liittyä jäseneksi luomalla käyttäjätilin tilausjärjestelmäämmeLisäksi sinun tulee liittyä piirin postituslistalle, jotta tiedät koska tilaukset ovat auki. Postituslistalle voit liittyä tästä.

PIIRISTÄ EROAMINEN

Lähetä viesti hallituksen sähköpostiin luomuhallitus -at- lists.utu.fi. Jäsen katsotaan eronneeksi yhdistyksestä, jos hän on jättänyt jäsenmaksunsa maksamatta yhden toimikauden ajalta. Suotavaa on kuitenkin ilmoittaa erostaan, eikä vain jättää jäsenmaksua maksamatta. Luomupiirin postituslistalta voit poistua tästä.